O atingere a Orientului

Colecția Touch of the Orient este o colecție de hârtii decorative extraordinare care ne transportă într-o lume unică de modele, culori și ornamente caracteristice Indiei și Orientului Îndepărtat. În cea mai recentă colecție a noastră, fiecare poate găsi ceva pentru el însuși - ornamente unice, culori nobile și reliefuri originale. Touch of the Orient cuprinde două grupe de materiale decorative interlinie și hârtie.
Întrețesutul delicat și aerisit este disponibil în mai multe variante de culoare, cu un model subtil argintiu sau auriu imprimat pe țesătură. Întrețesutul semitransparent cu un motiv delicat de flori mici, frunze sau dantelă poate fi folosit cu succes pentru a realiza decorațiuni sau invitații de nuntă și comuniune sau felicitări. Această grupă include, de asemenea, căptușeala cu un finisaj strălucitor durabil pentru un efect original, elegant și totodată distinctiv.
Cel de-al doilea grup din cea mai recentă colecție Touch of the Orient sunt hârtii disponibile într-o gamă largă de culori, modele și ștanțare. Un motiv delicat de flori metalice pe hârtie cu finisaj perlat, ornamente orientale și modele de dantelă în diverse combinații de culori, precum și dungi metalice fine sunt doar câteva dintre modelele disponibile în această categorie. Hârtiile Oriental Touch oferă, de asemenea, o multitudine de gofrare, de la carouri și trandafiri mici la hârtie cu textură de piele de căprioară.
Astăzi, fiecare client poate trăi experiența Orientului și se poate lăsa transportat în exotica și colorată Indie cu noua noastră colecție de hârtii și interlinii.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.