Timp de mulți ani, ne-am căutat locul pe piață - inițial a fost vorba de sectorul serviciilor și de comerțul mic. În cele din urmă, în iunie 2008, pentru a răspunde cererii clienților și condițiilor în schimbare din lumea comerțului, am creat unul dintre primele magazine online specializate din Polonia care vinde hârtie decorativă și plicuri sub numele NETUNO.PL. Inspirația a fost hârtia de la fabrica de hârtie italiană Fedrigoni - ortografiată cu doi "t" - am combinat-o cu o altă asociere, adică: primul pe internet (Net - uno), și așa am completat numele companiei, care este acum unul dintre cei mai mari distribuitori de plicuri decorative din Polonia și are cea mai largă ofertă de hârtii decorative de la peste o duzină de fabrici din întreaga lume, printre care se numără Koehler, Favini, Favini, Fedrigoni, Lessebo, TPG, Cordenons, ArjoWiggins, Mondi. Din 2017, sediul nostru central este în Poniatow, strada Piotrkowska nr. 1.

 

An de an, ne confruntăm cu o creștere dinamică atât în ceea ce privește gama de produse, cât și în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și, în consecință, veniturile. Ne schimbăm pentru clienții noștri și sperăm că facem o treabă bună în acest sens!

 

Scopul nostru este satisfacția maximă a clienților în ceea ce privește calitatea și viteza de livrare. Până în prezent, peste 14.000 de companii și câteva mii de persoane fizice au avut încredere în noi atunci când au cumpărat de pe Netuno.pl.

 

Cu toate acestea, ne dorim mai mult - suntem pregătiți pentru asta !!!!

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.