Cocktail

Cocktail este o colecție de hârtii decorative metalizate în culori frumoase și unice - inclusiv turcoaz, grafit și un verde închis frumos. Aurii din această colecție au o culoare excepțional de caldă.
Ele au un strat perlat unic care va încânta pe toată lumea. Gramajele disponibile pot fi folosite cu succes atât pentru invitații rulate (120 g), cât și pentru cele pliate (290 g).
Colecția Coctail de hârtii decorative este completarea cromatică perfectă a seriei Sirio Pearl. Cocktail este potrivită pentru tipărirea prin următoarele tehnici: offset - cu accent deosebit pe cernelurile UV, letterpress, serigrafie și termică indirectă. Poate fi gofrat transparent și cu folie, lăcuit și se comportă bine în procesele de legare a cărților, cum ar fi tăierea, ruperea, plierea, coaserea și lipirea.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.