PLICURI

Plicurile oferite de compania noastră includ o gamă foarte largă de diferite tipuri și tipuri de plicuri.

În plus față de hârtie, plicurile reprezintă grupul nostru principal de produse. Oferim clienților noștri atât plicuri decorative, cât și plicuri standard de birou, care sunt necesare în fiecare companie pentru corespondența zilnică.

Plicurile decorative pot fi împărțite în mai multe categorii de bază, în funcție de tipul și culoarea hârtiei din care sunt fabricate. Se poate face o distincție între plicuri albe și crem, plicuri colorate simple, plicuri metalizate și perlate, plicuri texturate, plicuri transparente sau plicurile ecologice, foarte populare în prezent. Plicurile pot fi, de asemenea, împărțite în forme delta, trapezoidale și copertine cu clapetă de închidere.

Plicuri mari și mici cu aplicații multiple

Împărțirea plicurilor în funcție de format este foarte importantă și pentru plicurile decorative, precum și pentru plicurile de birou populare. Denumirile de format pentru plicuri sunt, de obicei, simboluri internaționale care indică în mod clar și inteligibil dimensiunea plicului, cum ar fi C6, C5, DL sau K4. Compania noastră oferă plicuri în mai mult de o duzină de dimensiuni, ceea ce înseamnă, în practică, că există cu siguranță ceva pentru fiecare. Prin urmare, nu contează dacă sunteți în căutarea unor plicuri mici sau a unora mult mai mari - fiecare tip poate fi găsit în gama noastră.

Pe lângă plicurile decorative, oferim, de asemenea, plicuri pentru scrisori, plicuri de securitate, plicuri cu raze X, plicuri pentru curierat, plicuri din folie și plicuri cu bule - cu alte cuvinte, plicuri de birou în sens larg.

Plicurile noastre sunt în mare parte produse de noi și realizate din hârtii care ne sunt furnizate de marile fabrici de hârtie europene, precum Fedrigoni, Favini și Lessebo, ceea ce garantează produse de înaltă calitate. Ne străduim în mod constant să răspundem nevoilor clienților noștri, motiv pentru care continuăm să ne extindem gama prin introducerea de noi culori și formate de plicuri. Marea majoritate a plicurilor noastre pot fi asortate cu hârtie identică, cu gramaje diferite. Oferim, de asemenea, plicuri produse direct de către fabrica de hârtie Fedrigoni.

Plicurile noastre sunt ideale pentru oferirea sau trimiterea de invitații, corespondență exclusivă și felicitări.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.