Stardream

Hârtia decorativă Stardream a fost special concepută pentru cei care doresc să obțină un efect unic cu lucrările lor de artă. Suprafața uimitor de lucioasă garantează un aspect unic și extrem de elegant. Datorită stratului metalizat, fiecare proiect devine original și atrăgător. Gama largă de culori permite posibilități nelimitate în producția de invitații de nuntă, felicitări realizate manual, diplome sau bilete de mulțumire. Deasemenea, hârtia este perfectă pentru papetărie sau antetul de scrisori. De asemenea, poate fi utilizată cu succes în producția de cutii decorative, pungi de cadouri și dosare publicitare. Disponibilă în gramaje de 120g, 230g și 285g.

Recomandări tehnologice:

Imprimare offset (se recomandă cerneluri cu uscare oxidativă), serigrafie, termoimprimare, tipar tipografic, laminare, matrițare, decupare, lăcuire, laminare, ștampilare transparentă și cu folie.

De asemenea, potrivit pentru tăiere, perforare, crestare, lipire, capsare, etc.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.