Materica

Hârtiile decorative ecologice Materica de 360 g sunt obținute din fibre reciclate și celuloză, de unde și moliciunea extraordinară a suprafeței hârtiei, în ciuda gramajului ridicat. Paleta de culori a hârtiilor Materica sunt culori pământii, în concordanță cu originea ecologică a hârtiei. Printre acestea se numără hârtii în culori precum măsliniu, gri, caramel, roșu cărămiziu, maro închis și albastru, al căror nume original este Acqua, care reflectă cel mai bine culoarea apei. Hârtia decorativă Materica își găsește utilizarea în passe-partout, ca legătură pentru cărți de meniu, pentru cutii, ambalaje de diferite tipuri, ca bază pentru laminare sau ca hârtie pentru artiști. La cerere specială, putem importa din fabrică gramaje de 120g și 180g și culorile Gesso-alb natural și Limestone-cremă, precum și plicuri în format DL și K4 (17x17cm). Certificat FSC


Eticheta FSC, introdusă de Forest Stewardship Council, garantează că materiile prime pe bază de lemn utilizate la fabricarea produselor provin din zone gestionate în conformitate cu un management forestier responsabil, cu standarde FSC, sau sunt certificate Chain-Of-Custody.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.