documente

Hârtiile Touch of the Orient sunt hârtii exotice care fac parte din ultima noastră colecție de hârtii originare din India. Acestea sunt realizate manual folosind bumbac natural. Hârtiile decorative Touch of Orient sunt disponibile într-o gamă largă de culori, de la alb și ecru, trecând prin roz, roșu și verde, până la negru. Produsul se bazează pe hârtie mată sau metalizată, decorată cu modele de flori, dantelă sau dungi mici. Motivele decorative sunt imprimate pe hârtie și sunt disponibile în diferite variante de culoare - argintiu, auriu, negru, turcoaz și roz. Hârtiile decorative Touch of the Orient sunt disponibile și în varianta gofrată. Printre reliefurile disponibile se numără trandafirii mici, carouri și solzi, în mai multe culori la alegere - atât metalizate, cât și mate. Colecția include, de asemenea, hârtii mate albe neacoperite imprimate cu modele florale multicolore, ornamente și arabescuri. O hârtie originală din acest grup este hârtia cu motiv de dantelă care seamănă cu pielea de căprioară la atingere. Varietatea imensă de ornamente reflectată în zecile de variante disponibile înseamnă că fiecare va găsi ceva potrivit pentru el în acest grup.

Hârtiile Orient Touch sunt oferite clienților noștri în două formate de bază 56x76 cm și 18x25 cm, 5 coli pe pachet. Greutatea hârtiei este de aproximativ 140-150g, cu o toleranță de +/- 10% datorită procesului de producție manuală.

Hârtiile Orient Touch pot fi folosite cu succes pentru a realiza o varietate de decorațiuni de nuntă sau de comuniune, precum și pentru a crea invitații și felicitări, garnituri pentru plicuri, decoupage, producția de materiale de ambalare și scrapbooking.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.