CULOARE PLINĂ

Plicurile colorate netede sunt un tip de plic decorativ. Acestea se caracterizează printr-o gamă foarte largă de culori și o prelucrare extrem de atentă. După cum sugerează și numele, aceste plicuri sunt netede, ceea ce înseamnă că nu au texturi precum dungi și nu sunt perlate sau metalizate. Plicurile noastre sunt realizate din hârtie decorativă de cea mai bună calitate, produsă de cei mai cunoscuți producători de hârtie, cum ar fi Favini și Fedrigoni. Plicurile colorate uni cel mai frecvent achiziționate de clienții noștri includ mărcile Burano, Sirio Color, Design, Kreative și Apla. Printre plicurile colorate simple pe care le oferim, veți găsi plicuri cu diferite tipuri de închidere (diferite forme de clapete de închidere și metode de lipire), în diferite dimensiuni și culori, de la culori pastelate, trecând prin cele cu saturație intensă, până la negru intens. Plicurile negre sunt cele care au furat inimile multora dintre clienții noștri.

Plicuri colorate și negre elegante

Plicurile noastre colorate simple sunt disponibile în zeci de culori și, important, putem oferi clienților noștri hârtie perfect asortată la culoare pentru majoritatea dintre ele. În gama noastră extinsă de plicuri colorate simple, există ceva pentru toată lumea - exact plicul pe care îl căutați - plicuri vii, pastelate, perlate și, de asemenea, plicuri negre. O invitație, o felicitare sau o corespondență importantă înmânată sau trimisă într-un plic frumos colorat din colecția noastră va impresiona cu siguranță destinatarul.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.