Majestic

Majestic - așa cum scrie producătorul despre el, înseamnă lux. Aceasta este o colecție excepțional de elegantă și exclusivistă de hârtii decorative de la fabrica de hârtie italiană Favini. Acestea sunt caracterizate de un strat metalizat, care le conferă un aspect unic. Sunt ideale pentru invitații de nuntă, viniete, etichete pentru băuturi alcoolice, bilete de mulțumire, cărți de oaspeți sau corespondență de prestigiu. Perfecte pentru a crea o imagine unică pentru compania dumneavoastră.

Greutățile disponibile de 120g, 250g și, în anumite culori, 290g, permit o gamă foarte largă de aplicații (este posibil să comandați și alte culori în 290g - vă rugăm să contactați personalul nostru de vânzări pentru mai multe detalii). O gamă imensă de culori - de la alb, ecru, până la roșu frumos, verde sau albastru marin. De asemenea, nu lipsește nici argintul sau auriul.

Aspectul exterior distinctiv al strălucirii perlate colorate cu pete punctuale de suprafață metalică (în culorile mai închise) face ca Majestic să fie potrivit pentru a fi utilizat oriunde se cere cea mai înaltă calitate, aspect original și rezultat izbitor - în lucrări precum: diplome, dosare, rapoarte de companie și rapoarte anuale, pungi cadou decorative, cărți de vizită sau antet de scrisoare.

Este potrivit pentru tipărirea cu multe tehnici: offset, tipografie și serigrafie. În același timp, se comportă bine în utilizarea zilnică la birou - în fotocopiatoare, imprimante cu jet de cerneală și laser, inclusiv imprimante color. Poate fi ștampilat cu ștampilă transparentă și folie, lăcuit, laminat și se comportă bine în operațiunile de legare a cărților, cum ar fi tăierea, plierea, lipirea și capsarea.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.