BENZI ADEZIVE

Vindem benzi adezive SMART (acrilice și cu solvent) și benzi adezive TESA (cu solvent). Oferim, de asemenea, benzi SMART cu două fețe, în mai multe variante de dimensiuni, ideale pentru covoare și mochete, precum și benzi adezive TESA Powerbond.

Benzile adezive acrilice sunt fabricate pe bază de adeziv acrilic pe bază de apă și sunt excelente pentru suprafețe alunecoase și netede. Acestea sunt dedicate utilizării la temperaturi pozitive. Dispunem de benzi adezive acrilice în mai multe culori: transparent (translucid), maro, verde, roșu, galben, alb, portocaliu, negru și albastru.

Benzile adezive pe bază de solvenți sunt realizate cu un adeziv derivat din cauciuc natural. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea pe suprafețe alunecoase, netede și, de asemenea, poroase, sunt rezistente la umiditate și pot fi utilizate la temperaturi sub zero grade. Acestea se caracterizează printr-o rezistență ridicată și un adeziv foarte puternic. Oferim benzi adezive din cauciuc în maro sau transparent (transparent).

Pentru a satisface cerințele clienților noștri, oferim o gamă largă de dimensiuni de bandă și distribuitoare pentru o utilizare ușoară. Oferim reduceri pentru achiziționarea de cutii complete de benzi adezive! O ofertă detaliată este disponibilă mai jos!

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.