Nettuno

Hârtiile decorative Nettuno, cu o structură fină de dungi pe ambele fețe, oferă efecte artistice impresionante datorită unei game largi de culori. Culorile puternice, vibrante și uniforme asigură rezultate excelente de imprimare pe ambele fețe. Această hârtie rafinată asigură o expresivitate maximă în orice proiect. Aceste hârtii sunt disponibile într-o gamă permanentă în gramaje de 280 g și 215 g, în formate: B1+ (72x101cm) și A4. Pe de altă parte, la cerere specială, importăm din fabrică gramaje de 140g, iar în culorile nero, blue navy, rosso fuocco, bianco artico și gramaje de 100g și 360g.
Hârtiile decorative Nettuno de la renumita fabrică de hârtie Fedrigoni își găsesc utilizarea în crearea unor lucrări extraordinare de artă aplicată sub formă de invitații și felicitări, felicitări festive, cărți de vizită, materiale publicitare, broșuri, cărți de meniu, diplome, cutii, pungi de cadouri etc. Sunt potrivite pentru diferite tipuri de prelucrare, cum ar fi: creionare, lipire, decupare, ștanțare, ștanțare, laminare, scrapbooking.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.