Keaykolour

Hârtia decorativă Keaykolour este o hârtie cu un relief naturalist din piele de ren și dungi verticale transparente, vopsită în masă și disponibilă într-o gamă largă de culori. Este o hârtie ecologică, fabricată din celuloză cu 30% hârtie reciclată și este certificată FSC. Este potrivită pentru imprimarea offset, serigrafie și lucrări de legătorie, cum ar fi creionarea, lipirea, capsarea și ștanțarea. Hârtia decorativă Keaykolour este potrivită pentru crearea de cărți de meniu originale, coperte, ambalaje, cutii și pentru lucrări de passe-partout sau ca bază pentru laminare.

Eticheta FSC, introdusă de Forest Stewardship Council, garantează că materiile prime pe bază de lemn utilizate în producția produselor provin din zone gestionate conform principiilor de gestionare responsabilă a pădurilor, cu standarde FSC sau sunt certificate Chain-Of-Custody.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.