Eko Kraft

Hârtia Eko Kraft este o hârtie reciclată în două straturi, cu un strat superior din fibre de conifere nealbite și un strat de bază din fibre de conifere virgine reciclate și nealbite de înaltă calitate. Hârtia este complet biodegradabilă. Hârtia kraft din gama noastră a fost certificată de PEFC™ sau FSC® Controlled Wood - sisteme de certificare recunoscute la nivel internațional și de încredere. Hârtia Eko Kraft este potrivită pentru imprimare în toate tehnicile de tipar și este disponibilă în următoarele gramaje de bază: 100g, 170g, 250g, 300g.
Hârtia Eko Kraft este utilizată în producția de invitații de nuntă, felicitări de sărbători, felicitări de ziua de naștere și felicitări, viniete, cărți de vizită, genți, meniuri, diplome, vouchere, pentru toate tipurile de printuri decorative și publicitare, ca material de ambalaj, hârtie pentru artiști sau noi forme de utilizare, cum ar fi passe-partout sau scrapbooking. Hârtia Eko Kraft în gramaje mai mici este potrivită și pentru pliere de hârtie origami și quilling. În gama noastră avem plicuri perfect asortate, realizate din hârtie Eko Kraft de 100 g, în diferite formate.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.