HÂRTIE KSERO

În zilele noastre, este dificil să ne imaginăm viața fără imprimante și fotocopiatoare. Cu doar o duzină de ani în urmă, luarea de notițe, pregătirea materialelor pentru lucrări academice sau chiar corespondența de afaceri obișnuită de zi cu zi ne consumau mult timp și energie. În prezent, datorită omniprezenței imprimantelor în companii și în case și a disponibilității mai ușoare a fotocopiatoarelor, viața noastră a devenit cu siguranță mai ușoară și mai rapidă. Deși principala noastră gamă de produse este reprezentată de hârtii decorative și plicuri, nu trebuie să uităm și nu uităm de viața noastră de zi cu zi, în care hârtia pentru fotocopiere și imprimantă ocupă un loc important.

Hârtia pentru fotocopiere și imprimantă pe care o oferim poate fi împărțită în hârtie albă tradițională și hârtie color. Hârtia de copiator nu este de obicei foarte grea, până la 80g, dar oferim și hârtie cu un gramaj ceva mai mic, cum ar fi 60g, sau cu un gramaj mai mare, până la 300g. Atunci când alegeți o hârtie bună pentru un fotocopiator și o imprimantă, este important ce doriți să imprimați sau să copiați de fapt și echipamentul dumneavoastră, deoarece nu orice hârtie pentru fotocopiatoare va fi potrivită pentru o anumită imprimantă sau copiator. Înainte de a cumpăra, merită întotdeauna să verificați cu atenție dacă o anumită hârtie este potrivită pentru imprimarea cu laser, pentru imprimarea offset sau pentru imprimarea la domiciliu pe imprimante cu jet de cerneală. Hârtiile pentru fotocopiere pe care le oferim sunt produse de producători de hârtie de renume mondial, ceea ce garantează calitatea lor ridicată și cea mai bună reproducere posibilă a textului și a imaginilor pe printuri sau copii.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.