HÂRTIE DECORATIVĂ

Hârtia decorativă este, pe lângă plicurile decorative, grupul de bază al sortimentului nostru de bază care domină oferta noastră.

Împărțim hârtia decorativă, larg cunoscută în oferta noastră, în mai multe grupe, cum ar fi: hârtii decorative metalizate sau perlate, hârtii decorative albe și colorate, hârtii decorative texturate, hârtii pentru cărți de vizită, cum ar fi Elfenbens, hârtii ecologice sau, în cele din urmă, hârtii transparente și semitransparente, adesea numite hârtie de calc (deși oferta noastră include mult mai multe hârtii din această grupă).

Cele mai populare mărci de hârtii decorative de pe piața poloneză includ: Hârtie decorativă: Elfenbens, Sirio Pearl, Sirio Pearl, Majestic, Nettuno, Arcoprint, Lessebo, Burano sau Sirio Color.

Hârtia decorativă este adesea confundată cu hârtia pentru cadouri - în cazul nostru, acestea sunt hârtii folosite pentru toate tipurile de lucrări de legătorie, cum ar fi invitații de nuntă, felicitări de Crăciun, felicitări de ziua de naștere și de felicitare, viniete, hârtii pentru artiști. Hârtia decorativă pentru invitații poate fi folosită și pentru passe-partout sau scrapbooking. Hârtia pentru scrapbooking este importantă, deoarece calitatea hârtiei este cea care determină rezultatul final al lucrării noastre.

Hârtie decorativă elegantă pentru invitații

Compania noastră este distribuitor de hârtie decorativă produsă de cele mai importante fabrici de hârtie din Europa, cum ar fi Fedrigoni, Favini, Favini, Lessebo, Koehler sau Cordenons. Acest lucru garantează o calitate ridicată și constantă a produselor. Unele dintre hârtiile decorative din colecția noastră pot fi, de asemenea, clasificate ca hârtii de prestigiu, care pot fi folosite pentru cele mai pretențioase și exclusive lucrări.

Hârtie pentru origami și decoupage

Gama noastră include hârtie pentru decoupage - adică pentru tehnica decorativă de lipire a unui model decupat din hârtie sau a unui șervețel de hârtie pe o suprafață. Hârtia potrivită pentru decoupage vă va permite să creați decorațiuni unice. Bineînțeles, nu puteam uita de cea mai populară hârtie din gama noastră, și anume hârtia pentru origami.

Avem toate articolele atât în format digital A4, cât și în format mare. La cerere, este posibil să tăiem hârtia la formatul indicat (avem două ghilotine profesionale).

Vă invităm să aruncați o privire mai atentă asupra categoriei HAPERE DECORATE.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.