HÂRTIE

O scurtă istorie a hârtiei :)

Hârtia cu o structură asemănătoare cu cea folosită astăzi a fost inventată în Orientul Îndepărtat, în China.

Hârtie (latină papyros) - un material subțire și plat produs prin presarea fibrelor - dispuse dezordonat și încâlcite. Fibrele folosite sunt de obicei naturale, fiind celule alungite - în principal celuloză. Cea mai frecventă sursă a acestora este pasta de lemn, preparată din lemn moale, cum ar fi pinul. Un alt material popular este bumbacul. Pe lângă fibre, hârtia conține de obicei adezivi, materiale de umplutură și agenți de colorare.

În trecut, acest lucru era suficient pentru ca hârtia să existe. În zilele noastre, prin hârtie înțelegem un material de imprimare foarte variat și orientat spre tendințe. Astăzi, cu hârtia dorim să transmitem mai mult decât informațiile imprimate pe ea. Hârtia trebuie să ridice profilul produsului, să se armonizeze cu conținutul comunicat și să sporească valoarea materialului publicitar. Atunci când alegem hârtia, ne uităm adesea la calitate, frumusețe și unicitate, precum și la prețul scăzut și la ușurința de acces. În prezent, grupul de hârtii creative s-a dezvoltat foarte mult și domină oferta noastră. În acest grup, veți găsi hârtii ieftine, modeste, delicate, precum și hârtii prestigioase și luxoase.

Bogăția sortimentului ne-a permis să împărțim hârtia în mai multe grupe, în funcție de aplicație, preț și tipul de client de pe piață. Sperăm că împărțirea pe care am propus-o vă va ușura alegerea hârtiei potrivite.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.