Ștanțat

Hârtia decorativă în relief este o hârtie decorativă cu textură tipică. Este una dintre cele mai populare și mai bine vândute hârtii de acest tip. Hârtia este produsă în Lessebo, Suedia.
Hârtia este ideală pentru o varietate de lucrări de imprimare, inclusiv pentru invitații de nuntă și felicitări. Hârtia este perfectă pentru antetul de scrisoare și conferă corespondenței dvs. o notă specială. Hârtia Embossed este disponibilă la o greutate de 225 g în format A4 și 640 x 900 mm. Hârtia Embossed poate fi folosită cu succes pentru a realiza cutii originale, coperte, felicitări, invitații, diplome, cărți de vizită, calendare și alte tipărituri decorative și publicitare. Este ideală pentru toate desenele grafice. Cartonul decorativ Embossed poate fi imprimat digital, offset, serigrafie, gofrat transparent și cu folie. Sunt utile pentru procesele de legare a cărților, cum ar fi tăierea, perforarea, plierea, capsarea și lipirea.

Produs adăugat la lista de dorințe
Product added to compare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru ca site-ul nostru să răspundă mai bine nevoilor dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie, le puteți bloca în orice moment folosind setările browserului dumneavoastră.